Nyt fra HBs it-funktion
3.6.05
 
Kitch!
For anden gang i år er Reolaben endt på bibliotekarernes skrivebord. Hvorfor syv søren og sytten udgiver vi ikke denne kitchede tryksag udelukkende elektronisk? (Sikkert fordi der i FKKBs vedtægter står at et eller andet om indkaldelse af generalforsamlingen i Reolaben, men vedtægter kan jo ændres).
Lad os nu spare de trykkeudgifter.
Og hov, nu har FKKB fået eget website (var helt undgået min opmærksomhed, flovt).

FKKB
2 comments
Comments:
Hej Tora!
Næh - det er også undgået din opmærksomhed at vi rent faktisk ændrede vedtægterne på gf 2004 således at Reolaben legitimt kan udsendes som e-tidskrift, ligesom gf kan indkaldes pr. e-mail til medlemmerne.
Så det er slet ikke sådanne overvejelser der ligger bag at Reolaben stadig trykkes. Årsagen skal i stedet findes i en blanding af at Reolabens redaktion ikke ønsker at stille sig i spidsen for en sådan omlægning - og at bestyrelsen for FKKB ikke mener at behovet for omlægningen er så påtrængende at dagligdagens andre opgaver umiddelbart kan/bør skubbes til side for at prioritere denne omlægning...
Så vi slæber nok fødder lidt endnu! Undskyld, Tora!
 
Fodslæb er bare helt i orden, når der er gode grunde til det! Jeg vil da også hellere have gode arbejdsforhold end elektronisk Reolabe! Men vi kunne måske skrue ambitionerne for en elektronisk reolabe ned - en pdf på grundlag af et worddokument kunne gøre det. Eller ligger problemerne i et driftssikkert (e-mail)adressekartotek?
 
Send en kommentar

Powered by Blogger